گروه منتظرین مهدی
نماز کلید بهشت است نمازمان را بخوانیم قبل از آنکه نمازمان را بخوانند
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


شاید این جمعه بیاید شاید
ازدوستان عزیزخواهشمنداست به غیرلینک های خودتون برای من لینک های تبلیغاتی ارسال نکنید
پشتیبانی سایت از ساعت 7 عصر الی 1 صبح

مدیر وبلاگ :admin
نظرسنجی
اگر جای مدیر وبلاگ بودید چه مطالبی بیشتر در وبلاگ ارسال میکردید با توجه با موضوعات موجود در وبلاگ








آجیل‌ها به علت داشتن املاح و ویتامین‌های مختلف می‌توانند انرژی زیادی به ما بدهند ولی باید بدانیم که چطور آنها را بوداده کنیم(تفت دهیم) تا برای بدن ضرر نداشته باشند.
به گزارش افکارنیوز، کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: آجیل به علت داشتن املاح و ویتامین‌های مختلف و انرژی که در هر ۱۰۰ گرم آن ۶۰۰ کیلوکالری دارد بسیار موثر است. نحوه تهیه آجیل‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است. گاهی به آجیل‌ها مواد رنگی می‌زنند تا رنگین شوند که اگر از مواد غیرخوراکی تهیه شوند از ارزش غذایی آن می‌کاهد. 

وی در ادامه افزود: آجیل‌هایی که به صورت شور تهیه می‌شوند برای سلامتی مفید نیستند زیرا ممکن است زمینه‌ساز پرفشاری شوند. 

نمک زیاد موجود در آجیل‌ها سبب می‌شود که تعادل آب و الکترولیت در بدن بهم بخورد و باعث فشار خون در افرادی که مستعد هستند را بوجود بیاورد بنابراین در خوردن آجیل شور باید دقت کرد.




نوع مطلب : بهداشت و سلامت، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 12 فروردین 1393





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
پیج رنک سایت montazeren.ir/
چاپ این صفحه



در این وبلاگ
در كل اینترنت
پربازدیدترین مطالب

کد پربازدیدترین

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات